Acupunctuur aan huis

Vaak krijg ik een vraag of ik ook de acupunctuur bij de mensen thuis praktiseer. Binnen een straal van 5 kilometer buiten de lokatie van de praktijk is dat mogelijk in zowel Utrecht als Amersfoort. Ervaring met ouderen Een aantal oudere clienten die slecht ter been zijn en mijn hulp graag inroepen zie ik regelmatig […]

Vaak krijg ik een vraag of ik ook de acupunctuur bij de mensen thuis praktiseer. Binnen een straal van 5 kilometer buiten de lokatie van de praktijk is dat mogelijk in zowel Utrecht als Amersfoort.

Ervaring met ouderen

Een aantal oudere clienten die slecht ter been zijn en mijn hulp graag inroepen zie ik regelmatig op het huisadres. Een indrukwekkende en mooie ervaring voor mij was een viertal bezoeken aan een mevrouw in een hospice. Vanwege onhoudbare pijn wilde mevrouw graag hulp van de acupunctuur en ik ben blij dat ik deze ondersteuning heb kunnen bieden.

Fysiotherapeut en acupuncturist

Ik behandel ook mensen in verzorgingshuizen, dus aan huis. Zelf ben ik sinds 1993 nog enkele uren werkzaam als fysiotherapeut in een verzorgingshuis in Amersfoort Als acupuncturist-fysiotherapeut heb ik veel ervaring met de volgende klachten;

Dergelijke klachten zorgen er voor dat men te immobiel is om uit huis te gaan. Ik neem alle tijd en zal zorgen dat de behandeling net zo professioneel is als in de praktijk.

Ik kom graag langs met de auto, of met de fiets natuurlijk. Bel 0611014978 voor meer informatie.

Acupunctuur in Leidsche Rijn

Acupunctuur in Amersfoort

 

Acupuncturist Bas van Dijk behandelt ook aan huis

Acupunctuur aan huis

×