Acupunctuur Leidsche Rijn

Sinds 2001 in de acupunctuur werkzaam in Leidsche Rijn

Ik ben met de praktijk voor acupunctuur begonnen in het jaar 2001. Sinds 1991 heb ik tevens op kleine schaal nog werkzaamheden als fysiotherapeut. Inmiddels ben ik al weer 21 jaar jaar werkzaam in Leidsche Rijn als acupuncturist. Zelf woon ik met veel plezier met mijn gezin in Utrecht stad.

Samenwerking acupunctuur praktijk

Vaak kom ik op de fiets naar de praktijk in Leidsche Rijn. Ik heb de wijk zien veranderen van een bouwput tot een gevarieerde woonplek met zeer veel initiatieven. Ook op het gebied van gezondheid wordt er actief ontwikkeld.

Inmiddels heb ik veel contacten met zorgverleners in de wijk. Als acupuncturist en als fysiotherapeut. Hier maak ik gebruik van om het welbevinden van cliënten met een klacht op het gebied van gezondheid samen te bevorderen. Ik werk samen met fysiotherapeut, verloskundige, chiropractor, massagetherapeut, psycholoog om het herstel te bevorderen.

Wil je meer weten over mijn werk als moderne acupuncturist?   Lees dan dit Interview met regio leidsche rijn 

Netwerken in Leidsche Rijn

Ik ben lid van het kersverse netwerk Maximaal gezond waarin zorgverleners werkzaam rond het Maximapark samen lezingen geven, netwerken en informatie uitwisselen. Zeer inspirerend en leerzaam. Hier draag ik mijn steentje bij op het gebied van de acupunctuur en dry needling. Zo worden er geregeld gezondheidsboulevards georganiseerd waar elke zorgverlener zijn of haar therapie kan laten zien aan de bewoners van Leidsche Rijn.

Wil je een afspraak maken om te kijken of acupunctuur in Utrecht Leidsche Rijn iets voor jou kan betekenen?

De lokatie van de praktijk is Joan Mirostraat 9. Dit is vlakbij de Intratuin en de ingang van Maximapark.

Maak nu een acupunctuur afspraak

Afspraak maken?

Wil je meer weten over acupunctuur of een afspraak maken?

Neem gerust contact met me op of bel:

06-11014978 of 030-6703942

Contact

Oudere berichten